Back to top

El musical de l'IES Salvador Vilaseca a punt de l'estrena

Una cinquantena d'estudiants d'arts escèniques i de coral de l'institut Salvador Vilaseca de Reus, juntament amb alumnes del Conservatori de Música de Reus i de l’Escola de Dansa Núria Díez, participen en un musical que veurà la llum el proper 10 d'abril.
musical institut salvador vilaseca

El projecte teatral compta amb la participació de més de 75 persones, entre professors i alumnes de tercer i quart d'ESO. Va arrencar abans de l'inici del curs, i ha anat agafant forma durant el curs acadèmic. Entre els professors que han impulsat el projecte n'hi ha de disciplines com la interpretació, les arts plàstiques, la música i la dansa.

Es tracta d'un espectacle musical, de creació pròpia, que vol explicar diferents històries amb punts de connexió molt humana. El que es busca amb el projecte és que "la creativitat i l'expressivitat dels nostres alumnes quedi patent en àmbits no només acadèmics".

A més de ser un projecte educatiu i artístic, té també un vessant solidari, ja que part dels diners que es recullin en la venda d'entrades aniran destinats al Club Esportiu Alba, integrat per persones amb discapacitat intel·lectual.

Paraules clau: