Back to top

No s'hi val fallar

El CF Reus rep aquest diumenge a les 18:00 hores la visita del Lorca, el cuer de Segona Divisió. Els roig-i-negres tenen una oportunitat excepcional per retrobar-se amb la victòria a l'Estadi Municipal i allunyar-se de les posicions de descens.
prèvia reus lorca

"Excepte que demà passi una desgràcia, de cara al diumenge tindrem tots els jugadors disponibles menys Ricardo Vaz. Ja no hi ha ningú a la infermeria. Tothom està disponible", ho ha avançat Aritz López Garai en la prèvia del CF Reus-Lorca. El tècnic roig-i-negre té disponibles a tots els seus homes a excepció de lesionat de llarga durada Ricardo Vaz. Els roig-i-negres reben aquest diumenge a les 18:00 hores de la tarda a l'Estadi Municipal la visita del Lorca, cuer de Segona Divisió. "Estan en una situació complicada, però això no treu que sigui un rival perillós que ens pot complicar les coses", ha indicat Garai.

Els roig-i-negres tenen una oportunitat excepcional per retrobar-se amb la victòria a l'Estadi Municipal, no hi guanyen des del passat mes de desembre contra el Barça B, i alhora allunyar-se de les posicions de descens. "No és una final, però és un partit important. En som conscients", ha reconegut el tècnic de Barakaldo. Aritz López Garai ha afegit: "He volgut transmetre a l'equip tranquil·litat. No hem d'afrontar el partit amb ansietat i nerviosisme. Això no ens aportarà res. Al revés, ens farà equivocar-nos més".

A hores d'ara, el Club de Futbol Reus Deportiu ocupa la dissetena posició de Segona Divisió amb 30 punts, 1 punt per sobre de les posicions de descens.