Back to top

El nombre de sospitosos no para de créixer a Tarragona

Al Camp de Tarragona han mort en les darreres hores 3 persones. A les Terres de l'Ebre continuen amb la tònica positiva dels darrers dies i no s'ha registrat cap defunció per coronavirus.
coronavirus tarragona

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre sumen un total de 13.187 casos de coronavirus. D'aquests, només 2.004 són positius confirmats a través d'una prova diagnòstica.

La resta, 11.183, són sospitosos de ser casos de COVID-19 segons l'anàlisi dels professionals sanitaris que els tracten com a pacients. En total, respecte al passat dilluns, hi ha hagut un increment de contagis de 620 casos, dels quals només 17 són positius confirmats a través d'un test. 

Consulta aquí totes les dades

Pel que fa al nombre de víctimes mortals, al Camp de Tarragona s'han registrat tres noves defuncions, arribant a les 339. A les Terres de l'Ebre fa dies que continuen amb la xifra congelada de 42 víctimes mortals, després que la setmana passada també hi haguessin diversos dies sense morts per coronavirus a les comarques més meridionals del principat. A tota la demarcació, 381 defuncions registrades des de l'inici de la pandèmia. 

Les dades a Catalunya

A tot Catalunya se superen els 200.000 casos, entre confirmats i sospitosos de ser-ho. Pel que fa al nombre de víctimes mortals, la xifra arriba als 10.785, 103 més que el dia anterior. U

canalreus a telegram

Notícies relacionades