Back to top

El nou Cruyff Court, amortitzat com mai

El camp de futbol "Sergi Roberto" de Reus, homologat per la Cruyff Foundation, ha acollit les semifinals del Torneig "Cruyff Court 6 vs 6".
Imatge del logotip de la Cruyff Foundation

Nens i nenes d'arreu del país s'han citat a la capital del Baix Camp per disputar la semifinal del torneig "Cruyff Court 6 vs 6". Una competició que només se celebra als camps homologats per la Cruyff Foundation, responsable de transmetre la filosofia del geni holandès basada amb els valors del futbol. Hi han participat alumnes d'entre 10 i 12 anys que ja han superat les fases prèvies, i que ara, volen portar la seva escola a la final.  Reus és el pas previ als partits definitius.

El torneig ofereix la possibilitat de competir a tots els escolars que així ho desitgin de forma gratuïta. Una oportunitat que no es pot desaprofitar, ja que permet a tots els nens i nenes jugar a futbol sense federar-se o bé tenir un primer contacte amb la pilota. La zona esportiva oberta ha complert així oficialment amb l'objectiu de promoure l'esport sense distincions de gènere, de raça, o de classe social.