Back to top

El nou partit de Josep Anglada es vol presentar a les municipals

Josep Anglada ha visitat aquest matí la ciutat de Reus per a presentar un nou partit polític sota el nom Som Identitaris. La nova formació s'ha presentat a la plaça Mercadal, coincidint amb la concentració dels Àvis i Àvies per la Llibertat que avui ha tingut més participació de l'habitual.
Josep Anglada visita Reus

Josep Anglada ha visitat aquest matí la ciutat de Reus per a presentar un nou partit polític sota el nom Som Identitaris. La nova formació s'ha presentat a la plaça Mercadal, coincidint amb la concentració dels Avis i Àvies per la Llibertat que avui ha tingut més participació de l'habitual.

Som Identitàris és una nova formació política sota el lideratge de Josep Anglada, expresident de Plataforma per Catalunya. La formació ha visitat Reus per tal de donar a conèixer el partit i trobar nous afilitats de cara a les properes eleccions municipals. Segons Anglada, el seu programa electoral es constitueix depenent de les necessitats de cada municipi però un dels seus punts bàsics és combatre la immigració.

Anglada ha explicat que "estem en fase de començar a preparar la precampanya de les eleccions municipals i creiem que és necessari que a Reus o Tarragona, que són ciutats amb un alt percentatge d'immigració, pensem que és necessària una veu com la de Som Identitàris".

La presentació de Som Identitaris ha coincidit amb la concentració dels Avis i Àvies per la Llibertat, avui amb més de 400 participants. Des de l'Assemblea Nacional Catalana s'ha fet una convocatòria per tal de donar el suport al col·lectiu davant la visita de Josep Anglada.

Jaume Ollè, coordinador de ANC a Reus ha explicat que "ens sorprèn molt que els feixistes insisteixin en aquest sistema de què per ser feixista s'ha de ser espanyolista i vam pensar que era prudent fer evident que no hi estem d'acord i es va fer una crida perquè vingués el màxim de gent possible aquí a la plaça a l'hora de la concentració".

Arran de la convocatòria dels dos actes, la plaça Mercadal ha tingut més presència policial de l'habitual.

Notícies relacionades