Back to top

El nou recompte de Salut dispara els casos de COVID a Tarragona

Segons les estimacions del departament hi ha 6.196 casos a la demarcació sumant els positius i els sospitosos de ser-ho. En total s'haurien registrat 273 víctimes mortals. Això són 79 més que amb l'anterior registre.
Dades COVID-19 1804

El sistema que empra des d'aquesta setmana el departament de Salut per comptar les persones afectades per COVID-19 a Catalunya i que inclou també els sospitosos ha fet disparar els registres.

Segons les dades, al Camp de Tarragona hi ha 1.494 casos confirmats de coronavirus, però n'hi ha 3.392 més de sospitosos. En total, 4.886 casos, entre positius confirmats als centres hospitalaris i persones que tenen símptomes de patir la malaltia però que no han estat sotmesos a un test. 

Consulta aquí les dades de tot Catalunya

La xifra també és exponencialment més elevada a les Terres de l'Ebre. Hi ha 180 casos confirmats però 1.130 de sospitosos. En total, 1.310 casos. La suma a la demarcació de Tarragona col·loca el nombre d'infectats confirmats i possibles casos a 6.196. 

273 víctimes mortals

De la mateixa manera que han incrementat el nombre de casos i possibles contagiats, també han incrementat les víctimes mortals. El departament de Salut comptabilitza també els registres de les funeràries. En aquest aspecte, al Camp de Tarragona hi ha 241 casos i 32 a les Terres de l'Ebre. Una xifra que s'enfila fins als 273. Molt lluny dels 194 que es van anunciar dijous al vespre i que encara es feien amb el recompte antic. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades