Back to top

Nova convocatòria d'ajuts per a les entitats de l'àmbit de la participació

L'Ajuntament de Reus obre aquest dijous, 5 d'abril, una nova convocatòria de subvencions adreçades a les entitats de l'àmbit de la participació ciutadana, i en concret en dues línies d'actuació: subvencions a projectes de participació ciutadana i, d'altra banda, subvencions a funcionament i manteniment de local social (aquesta darrera lína s'adreça únicament a entitats veïnals).
Nova convocatòria d'ajuts per a les entitats de l'àmbit de la participació

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha realitzat una trobada amb els representants veïnals per informar-los de les condicions i tràmits referents a aquesta nova convocatòria, que finalitza el dimecres 2 de maig.

Les entitats que realitzin projectes en l'àmbit de la participació i ho desitgin poden presentar les sol·licituds a partir de dijous 5 d'abril a través de la seu electrònica municipal. La línia corresponent a projectes i participació ciutadana està dotada amb un total de 55.500 euros, mentre la línia dedicada a funcionament i manteniment de local social disposa de 24.000 euros.