Back to top

Nova zona de parada per a familiars d'alumnes

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana ha estrenat una nova zona d'aparcament a l'entrada i sortida del Col·legi La Presentació. L'objectiu és el de millorar la seguretat en l'accés dels alumnes al centre educatiu a la vegada que s'eviten els embussos a la zona. La iniciativa se suma a altres dotze aparcaments implementats en altres escoles de la ciutat.
Nova zona de parada per a familiars d'alumnes

Els familiars d'alumnes del Col·legi La Presentació estrenen des d'aquest dilluns una nova zona per parar els vehicles en les entrades i sortides de la canalla. En concret, aquesta nova zona d'aparcament podrà ser utilitzada per aquesta finalitat els dies del curs escolar de dos quarts de vuit de matí a un quart de deu i de tres quarts de dotze del migdia fins a les 6 de la tarda. La resta d'hores, aquesta zona de parada podrà ser utilitzada per estacionar el vehicle per veïns i altres conductors.


Aquests canvis arriben després d'aplicar mesures similars a altres centres educatius de la ciutat. A l'Avinguda de la Salle, per exemple, ja fa 5 anys que es va habilitar una zona de parada de vehicles amb la mateixa finalitat. Els embussos en aquest punt però, segueixen en l'ordre del dia. Des de l'ajuntament s'apunta que el motiu recau en un mal ús d'aquest aparcament per part dels usuaris.

Des del consistori també es fa un balanç positiu de la iniciativa que diuen, ha obtingut bons resultats tan en termes de seguretat com de mobilitat. Altres centres educatius on s'han habilitat aquestes zones de parada són a l'Escola Montsant, l'IES Baix Camp i el Col·legi Joan Rebull, entre d'altres.

Notícies relacionades