Back to top

Oberta la convocatòria del Premi Beca d’Art Contemporani

El projecte guanyador rebrà una dotació de 6.000€, i a banda, es lliuraran 2 accèssits de 1.000€
noticies

La Fundació Privada Reddis convoca la 1a. edició del Premi Beca d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis, amb l’objectiu d’impulsar la creació artística, difondre les arts visuals entre el públic i donar suport a la producció d’un projecte artístic.

El Premi Beca suposa l’ajuda a una producció artística d’un projecte expositiu que reflexioni sobre l’Espai Urbà, relacionant art i entorn urbà.

És obert a qualsevol disciplina artística, tot i que es consideren prioritàries les propostes sobre les arts visuals contemporànies i el tractament multidisciplinari del projecte.

Aquest s’haurà d’adaptar i adequar a les sales on s’haurà d’exposar de manera simultània: la Sala Fortuny del Centre de Lectura i l’espai expositiu de la Galeria Antoni Pinyol.

sala fortuny

La dotació del Premi Beca és de 6.000€ per al projecte expositiu guanyador i de 1.000€ per a dos accèssits. La convocatòria, oberta des d’ara fins el 7 de juny de 2020, està adreçada a artistes i creadors majors de 18 anys residents a Catalunya.

Tots els participants podran enviar els seus projectes a l’adreça de correu electrònic: premibeca@fundacioreddis.org. Les bases i la butlleta d’inscripció, així com els plànols de les sales on s’haurà d’exposar el projecte, estan penjades a la web de la Fundació Privada Reddis: www.fundacioreddis.org

Accedeix a les bases i a la butlleta d'inscripció al concurs 

Antecedents

L'any 1997 , la Fundació Privada Reddis va convocar la primera edició del Premi de pintura Ceferino Olivé.

Des d'aleshores s'han realitzat vuit edicions, totes elles amb el mateix objectiu: promocionar les arts plàstiques en l'entorn dels països de parla catalana, i alhora prestigiar un certamen d'aquestes característiques a la nostra ciutat.

Després de 18 anys, la Fundació va donar un pas més en aquest suport a la cultura i va crear el Premi d'Art Contemporani Fundació Privada Reddis, del qual se’n van celebrar 2 edicions.

Paraules clau:

Notícies relacionades