Back to top

Onolfo trenca el seu silenci amb un comunicat

Anuncia l'arribada d'Adrià Arjona al Toronto FC per realitzar-hi una estada esportiva
onolffo

L'encara propietari del CF Reus ha trencat el seu silenci a través d'un comunicat. Cal recordar que el club actualment es troba sota la gestió dels administradors concursals i en concurs de creditors.

En el comunicat Onolfo mostra el seu agraïment a jugadors i aficionats, apunta projectes de futur com ara un complex esportiu amb un hotel i anuncia que Adrià Arjona ha arribat al Toronto FC com a part d'una estratègia d'intercanvi de jugadors que es pot ampliar amb més jugadors convidats a participar-hi.

comunicat

COMUNICAT [descarrega en PDF]

GRÀCIES A SUPORTORS I CIUTADANS DE CFRD. Estic molt orgullós de la quantitat de jugadors i entrenadors aconseguits durant un procés molt difícil de perdre l'estat de Laliga 2A durant la suspensió d'octubre i 28 de gener. lluitar contra la suspensió i l'alliberament dels nostres jugadors. Un dels nostres objectius estratègics comença avui amb l’arribada d’Adrià Arjona a Toronto FC i comença el nostre intercanvi de jugadors. Hi ha més jugadors que han estat convidats i convidats a mitjan juny de Filial i Juvanile.

1. Els nostres jugadors de futbol a tots els nivells han estat excel·lents i han tingut èxit a tots els nivells de joc des del filial fins a la base femenina i agraïm la seva dedicació al club i al joc.

2. Hem aconseguit una relació amb Toronto FC. I el nostre intercanvi de jugadors comença aquesta setmana per veure on els nostres jugadors filials i juvenils poden gaudir de l’experiència d’un estil de joc i de les millors instal·lacions d’entrenament dels Estats Units i del Club de Canades.

3. El disseny de l'Hotel i del parc de l'estadi Guadi està dissenyat i està preparat per a la sol·licitud de City per LaLiga d'un estadi més gran. L’arquitecte del CF Reus Gaudian, complex de futbol format a l'estil guadiano, va néixer a Reus i viu a Anglaterra.

4. L'entrenador del Club Cheif i els entrenadors anteriors han estat entrevistats per prendre una decisió final quan finalitzem amb la Federació.

5. La base femenina i genuïna està temporalment segura amb una fundació i estarà autosuficient financerament amb les taxes dels pares i dirigida per una junta directiva.

6. L'estil 2019/20 dels jugadors del projecte Reus CF serà principalment Catalunya i barreja dels Estats Units i dels internacionals de parla espanyola.

7. El mes de juliol està prevista una visita prèvia a la temporada de partits amistosos durant 10 dies a Mont-real, Toronto, Boston i Nova York.

8. El procés de concurs liderat per David López i Christina Pozo s'està movent lentament.

9. Els titulars del bitllet de temporada rebran un paquet d'entrades que tindran un preu similar per a 2A, 2B, C o LaLiga 1 per un mínim de tres anys i cinc anys de membrecard i facturat mensualment.

10. Patrocini Els interessos sempre són alts, ja que els propietaris locals de les empreses volen que CF Reus tingui èxit i agraïm el suport. VOLUNTARIOS, estem en moments difícils per als pares del Club BASE i els estudiants de violència interessats en el màrqueting esportiu, la gestió esportiva i els negocis esportius que vulguin ajudar el Club a sobreviure si us plau envieu una carta de correu electrònic directament a info@GlobalCitiesCapital.com

 

 

 

 

Paraules clau: