Back to top

Onze podis per als Ganxets als Campionats de Catalunya

El club de tenis taula de la ciutat organitza del 13 al 21 d'abril els Campionats de Catalunya de Joves i el III Torneig Internacional Costa Daurada de Veterans. També el Top Català, una competició per a esportistes amb discapacitat.
Un dels podis del CTT Ganxets de Reus als Campionats de Catalunya de Joves

FOTOGRAFIA: CTT Ganxets de Reus

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus organitza aquests dies a Valls els Campionats de Catalunya de Joves, el III Torneig Internacional Costa Daurada de Veterans, i el Top Català. Tres competicions englobades en una sola seu, el Pavelló Joana Ballart de la capital de l'Alt Camp, que es disputen del 13 al 21 d'abril.

Tot i ser els amfitrions, els Ganxets han participat exclusivament en els Campionats de Catalunya de Joves amb vint participants, els quals s'han endut onze podis cap a Reus.

En Categoria Dobles, les benjamines Laia Casanovas i Violeta Escobar han quedat campiones de Catalunya, les juvenils Andrea Pérez i Rumya Lutfulina, subcampiones, i l'aleví Ruixang Tang ha fet bronze amb la seva parella esportiva.

En Categoria Individual, Casanovas s'ha proclamat també la número u de Catalunya i Claudi López (benjamí masculí), Toni Sorní (prebenjamí masculí), Escobar i Pérez han quedat tercers en les seves respectives categories.

Pel que fa als Equips, s'han endut el títol de subcampiones Laia Casanovas i Violeta Escobar (benjamí femení), Claudi López i Aran Bouza (benjamí masculí), i les juvenils Andrea Pérez, Alba Virgili, Mar Teodora i Rumya Lutfulina.