Sense opcions contra el líder de l'OK Lliga Femenina

El Reus Deportiu Femení perd (4-0) a la pista del Voltregà i continua en zona de descens amb 4 punts.
crònica voltregà reus deportiu femení

El Reus Deportiu Femení ha visitat una de les pistes més difícils de l'OK Lliga Femenina. Les roig-i-negres han jugat contra el Voltregà, actual líder de la competició, i han perdut 4-0. Les locals s'han avançat al minut 6' mitjançant un gol de Natasha Lee i al 18' han ampliat l'avantatge gràcies a una diana de Cristina Barceló. Amb el 2-0 a favor, el Voltregà ha continuat dominant i amb aquest resultat s'ha acabat la primera part.

A la represa, la roig-i-negra Laia Jiménez ha vist una targeta blava i Laia Salicrú ha aturat la falta directa de Natasha Lee. El Reus Deportiu ha tingut l'oportunitat de retallar distàncies quan al 35' ha gaudit d'un penal. Malgrat això, Vinyet Flix ha errat la pena màxima. Qui no ha fallat ha estat Berta Tarrida que de penal al 37' ha signat el 3-0. A deu minuts pel final, el Voltregà ha transformat el 4-0 definitiu mitjançant, de nou, Berta Tarrida.

El conjunt d'Andreu Ribas pateix una nova derrota i continua a la penúltima posició de l'OK Lliga Femenina amb 4 punts. El proper partit de les roig-i-negres serà el 16 de desembre a les 21:00 hores a la pista del C.H.P. Bigues i Riells.

La fitxa del partit

Voltregà (4): Aina Lafon, Natasha Lee, Adriana Gutiérrez, Nara López i Joana Comas. A la banqueta: Berta Tarrida, Cristina Barceló, Anna Romero, Aina Arxe i Alba Golet

Reus Deportiu (0): Laia Salicrú, Regina Flix, Vinyet Flix, Laia Jiménez i Helena de Sivatte. A la banqueta: Iria Guillem, Anna Serrano, Miriam de la Fuente, Marta de Diego i Catalina Mir

Gols: 1-0 Natasha Lee (6'), 2-0 Cristina Barceló (18'), 3-0 Berta Tarrida (37'), 4-0 Berta Tarriga (40')