Back to top

Operació policial antidroga a Riudoms

El cos de la Policia Nacional ha actuat, des de primera hora del matí, a Riudoms en un operatiu contra el tràfic de droga. L'operació ha estat ordenada pel un dels Jutjats d'Instrucció de Reus i s'ha enllestit al voltant de les dues del migdia. El cas, però, està sota secret de sumari.
riudoms

Des de primera hora del matí, agents del cos de la Policia Nacional han iniciat un operatiu contra el tràfic de drogues al número 5 del carrer Galanes de Riudoms. El cas està a mans de la comissaria de la Policia Nacional de Reus i també sota l'ordre d'un dels Jutjats d'Instrucció de la capital del Baix Camp. El jutge ha decretat secret de sumari. 

La Guàrdia Urbana del municipi ha mantingut tallada la via durant tot el matí des de la plaça Mare Cèlia fins al carrer Major. Durant el desplegament policial també s'han efectuat diversos vehicles situats en aquesta zona del municipi.

Diversos veïns han explicat a Canal Reus TV que l'immoble era un punt de venda de drogues força concorregut, i el veïnat estava assabentat d'aquesta activitat.