Back to top

Oportunitat d'or per situar-se segons a l'OK Lliga

El Reus Deportiu Miró rep aquest dissabte al Palau d'Esports a l'Igualada Rigat. Els roig-i-negres han de fer bona la victòria per aprofitar les dues derrotes consecutives del Liceo, que és subcampió.
Càndid Ballart en la prèvia del partit entre el Reus Deportiu Miró i l'Igualada Rigat HC

A un punt d'assolir el repte d'aquesta temporada. Al Reus Deportiu Miró només li queda lluitar pel subcampionat de l'OK Lliga, una plaça que ara mateix l'ocupa el Liceo amb 47 punts. Els roig-i-negres tenen més a prop que mai assolir aquest objectiu després que els gallecs cedissin dues victòries en els dos darrers partits de la lliga regular. Els del Baix Camp, amb 46 punts, són tercers a la classificació. El Barça regna amb solitari amb 60.

El triomf per 2 a 7 del passat dimarts al camp de l'Alcoy va ser clau per als homes de Jordi García. L'equip, eliminat la setmana passada en Lliga Europea, va agafar força amb la victòria a les terres valencianes. Aquest dissabte volen tornar a mostrar la seva capacitat golejadora davant l'afició ganxeta. Ho faran contra l'Igualada Rigat, un rival que se situa sisè a la classificació de la lliga regular amb un partit menys i que ha quedat eliminat recentment de la Copa CERS.

El partit s'iniciarà aquest dissabte 16 de març a les nou en punt del vespre.