Back to top

'Otel·lo' torna al Fortuny

El Fortuny ha pujat el teló per explicar un Shakespeare: 'Otel·lo'. Una història que parla de les passions més fosques de l'ésser humà i que el Cicle Grans Mestres ha mostrat en una síntesi.

El Teatre Fortuny ha reprès el Cicle Grans Mestres aquest dilluns a la nit amb Otel•lo. Damunt de l'escenari, un quartet d'actors reconeguts del panorama català han interpretat els principals personatges d'una història que parla de l'eròtica del poder. La gelosia, la traició, l'amor malaltís, el poder i finalment el crim passional.

L'actor Josep Julien s'ha posat a la pell d'Otel·lo en el que ell resumeix com a "personatge senzill, guerrer, un paradigma de la masculinitat". Al seu costat, Joan Carreras s'ha convertit en Iago, "un home de naturalesa dolenta", com l'anomena.

La rancúnia de Iago cap a Otel·lo es  converteix en una conspiració en la qual, el malvat per excel·lència, fa creure al protagonista que la seva dona Desdèmona li és infidel amb Càssio. En aquesta banda, Marta Marco i Jordi Francesch completen el repartiment de l'espectacle.

Per la seva banda, el director de l'espectacle, Francesc-Cerro Ferran recorda la necessitat de mantenir la cultura. La setmana vinent, el Cicle Grans Mestres portà a escena 'La teoria del silenci', amb Enric Majó.


kia

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades