Back to top

Oukhelfen i Ari Sánchez, millors esportistes de l'any

Els reusencs han obtingut el Premi al Millor Esportista en la novena edició dels Premis Esport i Ciutat 2019. Uns guardons que reconeixen anualment personalitats, clubs o entitats per la seva tasca al llarg de la temporada esportiva.
Abdessamd Oukhelfen i Ariana Sánchez guanyen els Premis Esport i Ciutat 2019

FOTOGRAFIA: Reus És Esport

Abdessamad Oukhelfen i Ariana Sánchez són els millors esportistes en categoria sènior de la temporada esportiva 2018-2019. Els reusencs s'han endut el guardó principal dels Premis Esport i Ciutat 2019, un esdeveniment anual on l'Ajuntament de Reus i Reus És Esport reconeixen la tasca de personalitats, clubs i entitats, ja sigui pels mèrits esportius obtinguts al llarg de l'any, iniciatives destacables o una llarga trajectòria.

Premi Millor Esportista en categoria sènior

Ariana Sánchez se situa actualment quarta en el rànquing del World Pàdel Tour, i Oukhelfen s'ha penjat enguany la medalla de bronze en competició europea de fons i mig fons.

Premi Millor Club o Secció Esportiva de Competició

Pel que fa al Premi Millor Club o Secció Esportiva de Competició, el reconeixement ha estat pel Grup Xou Júnior del Reus Deportiu i l'equip sènior femení del Club Tennis Taula Ganxets. Les roig-i-negres són campiones d'Europa i han guanyat totes les competicions en què han participat aquesta temporada. D'altra banda, les fèmines del tennis taula militaran enguany a la Superliga, la màxima nacional després de l'ascens assolit el passat mes d'abril.

Altres premis

El Premi al Millor Esportista de Promoció ha estat per la golfista Anna Cañadó, campiona d'Espanya, i el patinador Pau Garcia, campió del món.

L'Associació Esportiva Pare Manyanet i l'equip Juvenil A del Club Futbol Sala Reus han estat reconeguts amb el Millor Club o Secció Esportiva en Categoria Promoció.

Els Premis d'Honor han anat a parar a les mans del Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, l'empresa Borges International Group i el Club Natació Reus Ploms amb motiu del seu centenari.

La gala ha premiat a 25 campions d'un total de 15 categories diferents i ha comptat amb una exhibició de Bike Trial. La poden recuperar a través del web d'aquesta casa, qui ha retransmès en directe l'esdeveniment.