Back to top

El padró, motiu de discòrdia entre ocupa i ajuntament

Continua la polèmica per l'ocupació de l'antiga residència Montemar de Cambrils. Ara un dels impulsors del projecte social que volen dur a terme a l'immoble, ha interposat una denúncia contra diversos càrrecs de l'Ajuntament al•legant que li deneguen el padró sense tenir-ne la potestat.
El padró, motiu de discòrdia entre ocupa i ajuntament

Jorge Fernández, un dels impulsors de l'ocupació de l'edifici dignitat de Cambrils, ha denunciat el regidor d'Urbanisme i dos treballadors municipals perquè assegura que es neguen a empadronar-lo. Diu que un cop els agents de la Policia Municipal van comprovar que residia a l'immoble de l'antiga residència Montemar, li han continuat fent un seguiment per justificar la negació del padró.

Fernández recorda que sense el padró no pot tenir accés a serveis bàsics, i per tant, afirma que el consistori vulnera deliberadament els drets humans.

Fonts del consistori, però, afirmen que tenen tres mesos per tramitar el padró, i que estan seguint el protocol habitual. Asseguren que els calen més comprovacions per part de la Policia Municipal.   

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades