Back to top

Pellicer anuncia l'arranjament de tres aparcaments gratuïts

L'Ajuntament de Reus arranjarà tres solars de la ciutat per convertir-los en aparcaments gratuïts que sumaran fins a 300 places. Així ho ha anunciat aquest matí l'alcalde Carles Pellicer en una trobada amb periodistes. Actuaran a la zona dels Països Catalans, el carrer de Falset i el de Sor Lluïsa Estivill.
Carles Pellicer, alcalde de Reus

Els solars dels Països Catalans, que envolten les piscines municipals, es convertiran en un espai d'aparcament gratuït. Ho ha anunciat el mateix alcalde Carles Pellicer en el tradicional esmorzar de Nadal amb periodistes. Des del consistori han arribat a un acord de cessió amb els propietaris d'aquests solars, de manera que es donarà lloc a 235 places. També convertiran l'espai que hi ha al carrer Sor Lluïsa Estivill i un del carrer Falset, que donarà lloc a 46 i 20 places gratuïtes, respectivament. L'alcalde ha destacat que 'd'aquesta manera els cotxes hi podran aparcar amb condicions'.

Així mateix, l'alcalde ha descartat que el Centre Mèdic Quirúrgic de Reus passi a mans de la Generalitat i ha defensat que el trasllat s'iniciarà l'any vinent.

Davant de la possible venda del Club de Futbol Reus, Pellicer també ha demanat celeritat en les converses amb els nous interlocutors per posar en marxa el procés negociat de cessió del camp municipal. 'El nostre interès en la cessió per un temps determinat hi és, però ens cal parlar amb el nou inversor per posar fil a l'agulla', ha afegit Pellicer. En cultura, Pellicer ha destacat que el 2019 serà l'any dedicat a la figura de la ballarina Roseta Mauri, quan se celebrarà el 170è aniversari del seu naixement.