Back to top

Pellicer nega que la unitat territorial hagi arribat tard

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha negat que la unitat territorial, escenificada en els darrers mesos, hagi arribat tard a l'hora de reclamar millores ferroviàries. Ho ha defensat en una entrevista a Canal Reus. Així mateix, ha detallat que el futur Consorci de l'Hospital Sant Joan amb la Generalitat encara s'està elaborant i que la seva escenificació podria endarrerir-se fins al 2019.
Carles Pellicer, alcalde de Reus

Carles Pellicer, ha defensat que el front comú format per l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ell mateix, i els alcaldes dels municipis de costa 'no ha arribat tard'. D'aquesta manera, respon a la negativa del Ministeri de Foment ha tirar endavant, de moment, l'estació intermodal. En aquest sentit, el batlle assegura que els alcaldes tornaran a exigir la seva execució.

D'altra banda, en referència a l'esperat consorci entre l'Hospital Sant Joan de Reus i la Generalilat, Pellicer ha defensat que 'estem treballant per entendre'ns, però potser la solució no serà tant ràpida com desitjaríem, de manera que el 2019 la tindrem clara'.