Back to top

Pellicer titlla el PSC de "deslleial" per l'afer CF Reus

Després que Andreu Martín hagi visitat LaLiga i la Federació Espanyola de Futbol per intentar mediar en la situació del CF Reus, el govern municipal critica que el portaveu socialista "ha anat a fer-se una foto" de cara les eleccions.
Cervera assegura que 'la visita de Martín' a Tebas li 'ha sortit cara' al CF Reus

Davant les acusacions del PSC sobre la crisi que ha envoltat el CF Reus durant els últims mesos, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, juntament amb el regidor d'Esport de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, han respost amb contundència. Pellicer ha denunciat la falta de lleialtat dels socialistes, sobre els quals ha assegurat que 'mai hi són'. Pellicer i Cervera acusen el PSC de no anar els diumenges als partits de l'equip roig-i-negre i d'intentar aconseguir "fer-se una foto" de cara les eleccions. 

"Ens agradaria haver-lo vist a la llotja cada diumenge donant suport a l'afició", ha lamentat Pellicer referint-se al portaveu dels socialistes, Andreu Martín.

El govern municipal va més enllà i assegura que el PSC ha actuat amb oportunisme. "On han estat en altres casos empresarials com el d'Indústries Rodríguez?" li ha etzibat Pellicer a Martín en una roda de premsa tensa aquest divendres a la tarda. 

Per la seva banda, Jordi Cervera ha estat més contundent, arribant ha assegurat que la reunió que Martín hauria tingut amb el màxim dirigent de LaLiga, Javier Tebas, li 'hauria sortit cara' al CF Reus. Concretament, i segons Cervera, aquesta reunió s'ha celebrat hores abans que el club reusenc hagi rebut una nova multa de 200.000 euros. Una sanció que els nous propietaris haurien comunicat a l'Ajuntament aquest divendres al matí sense concretar-ne ni l'origen ni el motiu. 

Per cert que Cervera també ha explicat que Clifton Onolfo ha convocat aquest divendres al vespre als antics accionistes del club per explicar-los la situació en què se l'ha trobat després de la seva adquisició.

El PSC respon

A tot això, el Partit Socialista ha enviat un comunicat per replicar les declaracions de Pellicer i Cervera. Andreu Martín, en aquest comunicat, assegura que "el govern no pot perdre els papers d'aquesta manera" i ha titllat de "desqualificacions" i "mentides" les declaracions de l'alcalde i el regidor d'Esports. 

Diu el portaveu socialista que "és lamentable que no hagin estat capaços d'acceptar la crítica a la seva inacció davant el problema del CF Reus i hagin reaccionat amb desqualificacions i acusacions falses". Acusa el govern de no tenir criteri i assegura que confonen oposició amb desqualificació. Martín acaba el comunicat de forma contundent: "si cou, és que pica".