Back to top

En Peret Ganxet fitxa pel CF Reus

El popular personatge reusenc protagonitza una nova sèrie d'il•lustracions on, en un somni, es converteix en jugador del club roig-i-negre. El desplegable explica als més petits en que consisteix el futbol mitjançant una infografia.
peret ganxet

"Què li passa al Peret Ganxet quan una nit es troba que li han explicat moltes coses del futbol? Li passa que vol ser futbolista. I clar, d'on vol ser futbolista? del Club de Futbol Reus Deportiu!". D'aquesta manera, Maria Josep Salvadó, autora dels textos d'en Peret Ganxet, ha introduït la relació del popular personatge reusenc amb el club roig-i-negre. En Peret Ganxet protagonitza un desplegable que on s'explica als més petits en què consisteix el futbol mitjançant una infografia. "Reus necessita referents i si bé un referent pot ser ell futbol no tenim altre remei que estar amb el Peret Ganxet, un altre referent de la ciutat pels més menuts", ha explicat Ferran Pujol, gerent del CF Reus Deportiu.

El popular personatge reusenc s'ha vestit amb els colors roig-i-negres. L'història es pot trobar en un desplegable que es vendrà conjuntament amb el segon volum d'en Peret Ganxet titular 'Dos millor que un'. "L'he fet un pèl més gran d'edat del que apareix al conte. Com que és un somni pot somiar que es veu esportista i disfrutant de l'esport", ha explicat Marc Díaz, il·lustrador de l'emblemàtic personatge.