Back to top

Petit ensurt i gran expectació a Cambrils a causa del fum en un restaurant

La crema d'uns refrigeradors ha estat la causa d'un petit incendi en un restaurant de Cambrils. A primera hora d'aquest matí, els bombers han rebut l'avís sobre el fum que sortia d'un local situat a uns baixos del carrer Pau Casals. Tot i l'incident, no s'han hagut de lamentar danys personals.
Petit ensurt i gran expectació a Cambrils a causa del fum en un restaurant

Faltaven pocs minuts per dos quarts de deu del matí quan els veïns del carrer Pau Casals de Cambrils han trucat a la Policia Local alertant de la forta pudor a fum que s'olorava i del soroll que havien fet els vidres d'uns baixos situats en aquesta via al rebentar a causa de les altes temperatures.

La crema d'uns refrigeradors a l'entrada d'aquest restaurant de cuina italiana ha estat la causa de les flames, que ha mobilitzat cinc dotacions dels Bombers i una del Servei d'Emergències Mèdiques, així com també agents de la policia local. El problema principal però, ha estat el fum, que ha ennegrit per complet el local.

Els bombers s'han encarregat d'extingir el foc i ventilar l'espai, una tasca que han realitzat en poc més d'una hora.

L'incident ha generat una forta expectació al carrer, on s'hi han concentrat curiosos i veïns per observar l'escena. Afortunadament, no s'han hagut de lamentar ferits ni tampoc s'ha hagut d'evacuar a cap dels presents.