Back to top

El plat de conill cruixent, la novetat del Mercat d'Or vell d'Almoster

Aquest cap de setmana tindrà lloc la tercera edició del Mercat d'Or Vell d'Almoster. Una cita que vol donar a conèixer els productes que s'elaboren a la localitat. Com a principal novetat hi haurà el plat de conill cruixent a les aromes d'Almoster i està elaborat per veïns del poble.
El plat de conill cruixent, la novetat del Mercat d'Or vell d'Almoster

Almoster aposta per la promoció del municipi i els seus productes amb la celebració de la tercera edició del Mercat d'Or Vell, hi haurà 30 parades. El diumenge al migdia després del vermut i com novetat oferiran el plat de conill cruixent a les aromes d'Almoster i està elaborat per veïns del poble.

L'alcalde d'Almoster, Àngel Xifré ha explicat en roda de premsa que "aquest plat està elaborat per gent gran, i amb productes locals. En aquest cas és un conill arrebossat i està cuinat amb oli d'Almoster".

Així doncs els carrers del municipi acolliran durant dos dies el certamen i seguint l'esquema d'anys anteriors hi haurà una mostra d'artesans, i un ampli ventall d'activitats per a tots els gustos. El projecte compta amb la implicació de les entitats locals. I és que el Mercat d'Or Vell s'ha consolidat al municipi.