Back to top

El ple acorda vendre’s GECOHSA per salvar l’Hospital de Reus

El ple d’aquest dilluns ha aprovat la venda de la societat que, fins ara, s’ha ocupat de gestionar l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, GECOHSA, per salvar els comptes de l’Hospital Sant Joan de Reus.
pleajuntament

La voluntat de l’equip de govern ha rebut el suport de C’s, mentre que PSC i CUP han votat en contra. Els vots del PSC i el PP han permès tirar endavant un procés negociat per acordar les condició de la concessió de l’ús de l’Estadi Municipal de Futbol de Reus. 


22.35h - Prospera la moció del PP per tal que Reus sigui seu d'un Centre de Tecnificació de Patinatge Artístic.

22.00h - Tomben la moció de C's que proposava fer una consulta popular sobre el Pla de Mobilitat en Bicicleta de Reus, en no rebre cap suport de la resta de grups. 

21.20h - El ple mostra el seu suport a als docents investigats per suposat adoctrinament. Només PP i C's voten en contra d'aquesta proposta de resolució cupaire.

20.15h - El plenari aprova denominar Parc U d'octubre, a la zona adjacent al col·legi Joan Rebull, a la vegada que la zona on hi hauna pèrgola, s'anomenarà Jardins de Mas Mayner. Fet que ha encès la sessió i també part del públic assistent al plenari i s'ha acabat expulsant una persona del públic. 

19.25h - El suport del PP i el PSC, permet incoar un procediment negociat amb publicitat per revertir que ha quedat deserta la concessió de l'ús de l'Estadi Municipal de Futbol.

19.00h - Aproven la construcció dels dos pavellons lleugers als col·legis Cèlia Artiga i Joan Rebull, gràcies al suport del PSC.

18.50h - El ple dóna compte de la liquidació del pressupost del 2017, amb un superàvit de gairebé 4 milions d'euros. 

18.30h - C's i CUP critiquen que el govern municipal parli de 'bona gestió', en referència al superàvit del 2017. Aquest es destinarà a construir 2 pavellons municipals i a redactar el projecte d'un tercer.

17. 35h - El portaveu de C's, Juan Carlos Sánchez, retreu al síndic municipal, Pere Pagès, que s'hagi solidaritzat amb el govern i la CUP pel manifest de l'1-O, en el qual demanaven que la Policia Nacional abandonés l'Hotel Gaudí.

17.25h - El síndic municipal planteja prohibir fumar a la via pública per minimitzar el soroll a les terrasses.

17.15h - El Síndic Municipal de Greuges, Pere Pagès, explica que, al llarg del 2017, la Sindicatura ha obert gairebé un 8% més d'expedients que l'any anterior. 

17.00h - El plenari municipal de Reus acorda vendre's GECOHSA per salvar l'Hospital Sant Joan de Reus, gràcies als vots a favor de Ciutadans i les abstencions del Partit Popular. CUP PSC han votat en contra.