El Ploms Salle Reus continua en línia ascendent

L'equip reusenc guanya (79-63) al Bàsquet Samà Vilanova i suma la quarta victòria consecutiva en lliga.
ploms salle reus samà vilanova

El Ploms Salle Reus viu en un gran moment de forma. L'equip reusenc ha sumat la quarta victòria consecutiva de la temporada després de guanyar al Bàsquet Samà Vilanova per 79 a 63. Partit complert dels plomistes que no han donat cap opció al rival. El conjunt entrenat per Oriol Pozo ha tingut un inici formidable establint un 37 a 30 a favor al descans. A la segona part ha continuat el domini locals fins arribar al definitiu 79 a 63 al marcador.

El Ploms Salle Reus escala posicions i se situa a la sisena plaça del grup 1 de Copa Catalunya amb 12 punts. El proper partit dels reusencs serà una altra vegada al Pavelló Joan Sirolla. La cita serà dissabte 25 de novembre a les 19:30 hores contra el CB Salou, situat a la segona posició de la lliga.