Back to top

Pol Ferrer, un campió aspirant a l'OK Lliga

El porter reusenc va guanyar, el passat mes de setembre, la final de la competició continental amb la Selecció Espanyola Sub-20 d'Hoquei Patins. Enguany, Ferrer emprèn una nova aventura amb el Vilanova. Dels del Garraf n'espera poder fer realitat el seu somni: la titularitat a l'OK Lliga.
Imatge d'en Pol Ferrer als estudis de Canal Reus

Amb només dinou anys, Pol Ferrer ja és campió d'Europa. Un mèrit que el reusenc va aconseguir aquest mes de setembre amb la Selecció Espanyola Sub-20 d'Hoquei Patins. El porter va defensar el marc en una final disputadíssima davant Itàlia que va finalitzar amb un resultat de 3 a 2 a l'electrònic. Ell mateix ens explica com va treballar per assolir aquesta fita:

"Vaig entrenar cada dia durant sis setmanes al CAR de Sant Cugat. Teníem un molt bon equip, i a la fase de grups no vam perdre cap partit. Davant els amfitrions, Portugal, vam guanyar 5 a 2. A partir d'allí, vam veure que érem capaços de tot".

Pol Ferrer va iniciar la seva trajectòria com a esportista a la base del Reus Deportiu. D'allí va fer el salt al Vendrell com a segon porter del primer equip dels del Baix Penedès. Després de quatre anys a les files del conjunt vendrellenc, aquesta temporada afrontarà un nou repte: la titularitat amb el Vilanova, club que milita a la Lliga de Plata.

"Aquest any l'OK Lliga Plata és més especial", comenta Ferrer, "Només poden ascendir dos conjunts de categoria i baixar-n'hi un. Tot i veure molt lluny l'ascens, i també molt lluny el descens, intentarem estar el més amunt possible".

Lluitant cada dia per ser millor en la seva posició, Pol Ferrer ha après molt d'un expert com és Roger Molina. Sent un dels seus primer alumnes, avui, ell també és entrenador de l'escola OK Porters. Sap que formar-se dia rere dia és molt important si vol formar part algun dia de la Selecció Espanyola Absoluta d'Hoquei Patins, una de les seves metes professionals.