Back to top

Polònia, pròxima parada de l'Stromboli Jazz Band

L'Stromboli jazz band se'n va a Polònia per participar en la IV edició del Festival de Jazz "Polish Happy Jazz Fest". L'actuació principal del grup serà un concert de gran format el dissabte 31 d'agost.
raül cid

El jazz del Camp de Tarragona arriba a Polònia. L'Stromboli Jazz Band, se'n va a Polònia, participarà en la quarta edició del "Polish Happy Jazz Fest", un festival de jazz tradicional que se celebra el proper 31 d'agost a la ciutat de GliwiceLa banda tindrà una actuació de gran format a l'amfiteatre de la ciutat. D'altra banda, també participaran en una "Dixieland Parade", una espècie de cercavila on participen tots els músics que toquen al festival, a més de ser present en una "Jam Session" organitzada pel festival. 

L'Stromboli és l'únic grup del territori que participarà en l'edició d'aquest festival polonès. L'organitzador del certamen Adam Solski va ser qui es va fixar en ells, ja que estava buscant formacions catalanes per al cartell. Posteriorment, la seva banda, els Enerjazzer, van participar en l'última edició del Festival de Dixieland de Tarragona.

Els seus objectius futurs són seguir millorant i continuar renovant el repertori per tal de seguir evolucionant com a grup.  El grup té grans cites ja confirmades, com són les festes de Santa Tecla o el festival de jazz de Cambrils.