Back to top

Port Aventura reobrirà el 8 de juliol

La 25ena temporada del parc temàtic de la Costa Daurada arrencarà amb mesures per garantir la seguretat davant la COVID-19.
port aventura

Port Aventura tornarà a obrir portes el proper 8 de juliol, però ho farà amb un 30% de l'aforament, un sistema de venda anticipada d'entrades i les mesures pertinents per evitar les aglomeracions

Segons els responsables de la companyia, la mascareta serà d'ús obligatori a l'interior del parc i també als hotels. Es faran controls de temperatura als accessos i es podran trobar dispensadors de gel hidroalcohòlic a tot el complex. 

Pèrdues de fins al 50% dels ingressos

El complex només obrirà quatre dels hotels i també romandrà tancat el parc aquàtic. Ara bé, Ferrari Land sí que obrirà portes juntament amb Port Aventura el 8 de juliol. 

L'escenari de pandèmia mundial ha provocat un panorama d'incertesa a Port Aventura. De fet, s'han hagut d'aplicar expedients de regulació temporat d'ocupació per a 1.800 dels treballadors. I segons l'agència de ràting Moody's, l'empresa podria perdre el 50% dels seus ingressos aquest 2020 per culpa de la crisi del coronavirus i posar en risc la seva rendibilitat i liquiditat. La mateixa agència deia el mes de març que Port Aventura és especialment vulnerable perquè té una única localització i una elevada estacionalitat. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades