Back to top

PortAventura Dreams rep les primeres famílies

Portaventura Dreams ha obert avui les seves portes per rebre les primeres famílies amb infants que han patit alguna malaltia greu. Aquests podran gaudir d'una estada gratuïta de sis dies al complex, en unes noves instal•lacions que han costat més de 4 milions d'euros. El resort rebrà 200 famílies amb pacients que han passat pels hospitals de Sant Joan de Déu, la Vall d'Hebron i el Niño Jesús de Madrid.
Portaventura Dreams.

El resort de PortAventura ha incorporat un nou espai pensat per a les famílies d'infants, d'entre 4 i 17 anys, que pateixen o hagin patit alguna malaltia greu. La seva fundació amb l'ajuda de desenes d'altres entitats i empreses han aixecat un espai de gairebé 9.000 metres quadrats que acull 6 habitatges i zones d'esbarjo, pensat per al descans i l'oci de les famílies. Calculen acollir fins a 200 famílies a l'any, que podran gaudir, gratuïtament, d'una estada de 6 dies. L'elecció d'aquestes es duu a terme a través d'un comitè format per metges, assistents socials i altres experts de l'àmbit de la salut.

Els infants i les famílies escollides procedeixen dels hospitals del Niño Jesús de Madrid, el Sant Joan de Déu i el Vall d'Hebron. De fet, aquest darrer durà a terme un estudi psicològic que buscarà mesurar la repercussió d'aquesta experiència. Les primeres famílies s'hi instal·len aquest mateix dimarts. Des de la Fundació PortAventura asseguren que esperen poder ampliar les instal·lacions, en el futur, i acollir més famílies.