Back to top

Prades es promociona amb nous projectes

El consistori de Prades ha fet balanç del mandat donant a conèixer els projectes que tenen sobre la taula i les iniciatives de cara als propers mesos. Tot plegat s'ha explicat en un dinar-roda de premsa a la mateixa vila.
dinar premsa

El poble de Prades està treballant perquè a mitjà termini el Centre Astronòmic Muntanyes de Prades sigui una realitat. De moment l'Ajuntament ha fet un pas més amb la cessió dels terrenys ubicats al Pla de la Guàrdia, on s'hi ha de construir l'equipament. Així s'ha donat a conèixer en un dinar dirigit a la premsa on l'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, ha valorat el punt de mandat en què es troben: "pensem que encarem l'últim any de legislatura, i per tant, serà un tancament de cicle i tenim una sèrie de coses que volem tancant, que volem acabar, i d'altres que estem començant i que estem engegant".

D'altra banda, la col·laboració entre el consistori de la vila vermella i la companyia de cervesa Damm, ha permès llançar al mercat una nova cervesa elaborada amb llúpol de Prades. S'anomena Complot, i se n'ha fet una edició limitada.

Notícies relacionades