Back to top

El primer 5de8 dels Xiquets de Reus arriba al Catllar

Els Xiquets de Reus han estrenat la catedral de vuit a l'actuació castellera del Catllar. Ha estat en segona ronda, i després d'un peu desmuntat.
5de8 dels Xiquets de Reus al Catllar

Els ha costat lligar l'estructura, i ha rebut algunes batzegades, però l'han sabut defensar i aquí tenen el premi, el primer 5de8 de l'any pels de la camisa avellana. Ha estat un castell que portaven dies treballant als assajos, i això s'ha demostrat a plaça. Però la gran actuació dels de Reus no s'acaba aquí. En primera ronda han aconseguit un 2de8 amb folre, que ha pujat una mica lent però de forma controlada. I per arrodonir la diada un 3de8 molt sòlid. Tot i que en algun moment havien parlat de portar-hi el 3de9 amb folre, la falta de camises no els ho ha permès. 

Les altres colles que han participat a la diada han estat tarragonines. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han fet un 2de7, un 4de8, i un 4de7 amb el pilar. Han tancat l'actuació amb un pilar de 6. Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo han descarregat un 3de7, un 4de7 i un 5de6.