Back to top

Primer ascens per al Club Voleibol Reus

El Sènior Masculí militarà l'any vinent a Primera Divisió. En aquest segon any de vida, el club ha mantingut els tres equips federats de cara a la temporada vinent.
Imatge d'una equipació del Club Voleibol Reus

La sort ha somrigut més a l'àmbit poliesportiu reusenc que a qualsevol altre aquesta temporada. El Club Voleibol Reus n'és un bon exemple. L'equip sènior de l'entitat ha aconseguit tancar l'any amb un ascens. Els joves militaran el 2020 a Primera Divisió, tot i ser el segon curs que practiquen aquesta disciplina. Després de situar-se quarts en la fase d'ascens, a l'equip encara li han sobrat partits per certificar el mèrit.

Una situació semblant l'ha viscuda el Sènior Femení. Les noies van quedar fora de la part alta de la classificació, però la lligueta de consolació se'ls hi ha quedat petita. Així doncs l'any vinent continuaran competint a Quarta Femenina. Els juvenils segueixen millorant per arribar algun dia a ser part del primer equip i els quatre conjunts de la base restants, prometen.

L'entitat ha disputat també aquest cap de setmana el II Torneig Ciutat de Reus. Hi ha participat el conjunt aleví reusenc, el Club Voleibol Santpedor i el Futbol Sala Castellar. L'esdeveniment ha simulat l'escenari d'una competició federada perquè els més petits es preparin per al futur.