Back to top

Primer pas d'un tram final de temporada emocionant

El Reus Deportiu La Fira visita aquest dissabte a les 20:00 hores la pista del Girona. L'equip d'Enrico Mariotti afronta el tram final de la temporada amb la mirada posada a la Final Four de la Lliga Europea.
previa girona reus

El Reus Deportiu La Fira afronta el tram final de la temporada amb la mirada posada a la Final Four de la Lliga Europea. El conjunt d'Enrico Mariotti ha tornat a la feina per preparar el partit d'aquest dissabte a les 20:00 hores contra el Girona. "Sabem que allà el Girona és un equip fort. No serà un partit fàcil i tenim jugadors que venen de Montreux (Suïssa) i estan tornant tot just a la rutina, sabem que el partit és complicat", ha reconegut Àlex Rodríguez en la prèvia del partit.

Pedro Henriques, Raül Marín i Matías Platero han estat fent sessió de recuperació després de disputar la Copa de les Nacions de Suïssa amb les seves respectives seleccions. Està previst que avui divendres ja es reincorporin amb el grup. Sense res a fer a la lliga, el Barça està a 11 punts, l'únic objectiu és assegurar la segona plaça de la classificació i preparar la final four de la Lliga Europea. Pel Girona és un partit molt important ja que el proper rival del Reus es juga continuar o no una temporada més a l'hoquei lliga.

 

Final Four Lliga Europea

El Reus Deportiu La Fira va presentar el Palau d'Esports com a escenari de la Final Four de la Lliga Europea. Finalment, el Comitè Europeu d'hoquei patins (CERS) va escollir la candidatura del Barça. La proposta blaugrana té com a escenari el Pavelló Barris Nord de Lleida: "Crec que el Palau d'Esports hagués viscut un gran espectacle, ho vam veure el dia del Porto amb el pavelló ple. Crec que l'hoquei hi perd però això són coses exteriors i nosaltres no hi podem fer res", ha comentat Àlex Rodríguez

 

Canvis de format?

La Copa del Rei viscuda a Alcobendas va treure a la llum, una vegada més, les constants necessitats que necessita aquest esport per modernitzar-se i millorar. Una d'elles per exemple és la crueltat del gol d'or en les eliminatòries, molts jugadors i aficionats en demanen la seva eliminació. Per una altra banda, sovint es demana un canvi de format a la lliga ja que a falta de 6 jornades ja està pràcticament decidit el campió de lliga. Àlex Rodríguez també és partidari d'aquest canvi de format: "Jo sóc dels que penso que el play off ajudaria a l'espectacle de l'hoquei com pot ser a Itàlia. Crec que és una llàstima que aquí no hi siguin, no perquè haguem perdut la lliga o no l'haguem perdut però sobretot per l'espectacle de l'hoquei. És important crèixer i això ens donaria molt més per disfrutar d'aquest esport".