Back to top

El projecte més ambiciós del Reus Ganxets Miró

Després de sis anys de vida, el primer equip femení del Club de Tennis Taula Ganxets, el Reus Ganxets Miró, comptarà amb el projecte més ambiciós de la seva història: classificar-se per la Lliga Europea de la temporada 2021/2022.

Europa és l'objectiu que té el Reus Ganxets Miró. Si tot va bé, a partir del març començarà la temporada més ambiciosa i il·lusionant de la història del primer equip femení del Club de Tennis Taula Ganxets de Reus, en el que serà la segona temporada del sènior a la Superdivisió d'Honor Femenina.

La incorporació de jugadores de nivell mundial com Sara Ramírez, Jessica Yamada i Carole Grundisch, conjuntament amb les renovacions d'Anastasia Kolish, Olga Bliznet i Svetlana Skobina, creen un conjunt que vol aspirar a les places europees.

torneig

El 13 de març hauria de començar la temporada a la Superdivisió d'Honor Femenina, en una lliga que es disputarà en un format de doble volta, en concentracions repartides en sis caps de setmana. El Reus Ganxets Miró es jugarà el somni europeu contra el Girbau Vic, el Tecnigen Linares, el CDT Rivas, l'Irún Leka Enea i l'Hujase Jaén.

Paraules clau:

Notícies relacionades