Back to top

Prop de 900 persones s'enfronten a la Reus-Prades-Reus

SILVIA ANDREO

Gairebé 900 persones han pres part aquest diumenge de la dinovena caminada “Reus-Prades-Reus”. Una prova que puntua per la Copa Catalana de caminades de resistència i que el guanyador, Kai Langel, del club Trail Tarraco ha completat en un temps de 5 hores i 4 minuts.

Abans de les 7 del matí, els participants de la caminada s’han aplegat al voltant de les piscines. Han recollit els seus dorsals, han fet els darrers estiraments i han començat la caminada amb l’objectiu d’arribar a Prades i tornar a baixar a Reus.
Alguns l’afronten com una competició i la completen corrents i un altres ho fan sense presa i gaudint del paisatge.

Els participants han recorregut els paratges de la serralada de Prades i els més ràpids han començat a arribar cap al migdia. El guanyador Kai Langel del club Trail Tarraco ha acabat amb un temps de 5 hores i 4 minuts. En segon lloc ha arribat Victor Garcia del mateix club i ha trigat 5 hores i 21 minuts.
Edgar Piñol del Reddis ha arribat tercer i molt ben acompanyat.

Dels 897 participants que han sortit han arribat a meta 680, 217 s’han retirat. Aquesta marxa organitzada per l’Associació excursionista Catalunya de Reus és puntuable per la divuitena Copa Catalana de Caminades de Resistència.