Back to top

Prop d'un miler de persones es manifesten a Mont-roig per l'1-O

Els ciutadans dels municipis veïns de Mont-roig del Camp es van sumar a la marxa de torxes convocada per l'ANC Mont-roig i les Àvies i Avis per la Llibertat del municipi, amb l'objectiu de recaptar els 13.300 euros de fiança que el jutge va imposar als tres mont-rogencs encausats pels fets de l'1-O.
Marxa de torxes a Mont-roig del Camp

Mont-roig del Camp ha tornat a demostrar que la ràbia i la frustració d'aquell 1 d'octubre del 2017 continuen ben presents. Prop d'un miler de persones es van concentrar a la plaça Joan Miró per portar a terme una marxa de torxes fins a l'Institut Antoni Ballester, on es van produir les càrregues policials ara fa dos anys.

Una activitat organitzada al voltant de la campanya 'Objectiu: 13.300 euros', que neix amb la voluntat de recaptar la quantitat de diners que el jutge demanava als tres veïns del municipi encausats pels fets de l'1 d'octubre.

No obstant això, aquesta no serà l'única activitat que es porti a terme per tornar aquests diners a la 'Caixa de Solidaritat'. I és que aquest cap de setmana, 5 i 6 d'octubre, s'han organitzat dues jornades festives i reivindicatives a parts iguals. 

Paraules clau: