Back to top

Punt i final a la temporada de competicions escolars del territori

Mil esportistes han participat aquest cap de setmana en les fases territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. La competició ha estat organitzada pels Consells Esportius comarcals i s'han jugat fins a vuit modalitats esportives. Aquesta setmana es tancarà la fase territorial amb la natació.
Fases territorials Consell esportiu

El Baix Camp s'ha omplert de petits esportistes del territori aquest cap de setmana. Un miler de jugadors del Camp de Tarragona han disputat les fases territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Cada comarca està representada per un o dos equips i la filosofia del Consell Esportiu, qui organitza el certamen, és que es trobin totes les comarques de la demarcació.

S'han jugat fins a vuit modalitats esportives com el futbol sala, l'atletisme o la gimnàstica rítmica, repartides en diferents espais com el Pavelló Olímpic, el Ploms o el Polilleuger Alberich i Casas. La Selva del Camp, Vinyols i els Arcs i l'Hospitalet de l'Infant també han estat seus. A més a més, la trobada ha reunit diverses categories com els alevins o els benjamins. Una experiència que trenca amb la rutina esportiva dels més petits.

El cap de setmana vinent se celebrarà la fase territorial de natació i es posarà el punt i final a les competicions escolars del territori, tot esperant les finals nacionals.

Paraules clau: