Back to top

Quatre grups del territori català al 27è concert de gralles de Reus

El tradicional concert celebrat pels grallers de Reus pels volts de Santa Llúcia ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça de la Farinera, on quatre grups d'arreu de Catalunya han musicat el vermut del públic assistent.
Concert de gralles a la plaça de la Farinera

Blu's Valls, els grallers de Santa Coloma de Queralt, els Guardiols de la Guàrdia dels Prats i el grup de grallers local, els Filbertons. Tots ells s'han trobat aquest dissabte al matí en un petit escenari de la plaça de la Farinera per oferir als carrers de Reus una mostra musical interpretada per les gralles.

La tria dels grups participants s'ha fet de manera representativa a tot el territori català. Els combinats musicals han volgut donar rellevància al món de la gralla i els instruments tradicionals, que cada cop tenen més sortida en el món de la música.

I que es pot tocar de tot, és el que han volgut demostrar les quatre agrupacions musicals, portant sobre l'escenari des de les cançons tradicionals del seguici popular fins a arranjaments propis o ritmes més moderns com la rumba.

Paraules clau: