Back to top

Quatre jugadors més volen deixar el CF Reus

Segons ha avançat RAC1, Catena, Gus Ledes, Juan Domínguez i Bastos haurien manifestat la seva intenció d'abandonar el club roig-i-negre, el que deixaria el Reus fora de la competició per manca de fitxes del primer equip.
Alguns dels jugadors que volen deixar el club

Fotografia: La Liga123

El calvari del CF Reus Deportiu no té aturador. Si aquest dijous al matí eren Mario Ortiz, Borja Herrera i Miguel Linares els qui deixaven el vaixell, aquesta tarda s'hi haurien sumat Catena, Gus Ledes, Juan Domínguez i Bastos, segons ha informat RAC1. Un extrem que ja es contemplava aquest migdia, quan corrien informacions que apuntaven al fet que d'altres jugadors roig-i-negres pensaven abandonar el club. 

Tots ells s'haurien acollit al document en què Joan Oliver es comprometia a deixar-los lliures si no ingressaven les nòmines del mes de desembre. Els americans, nous propietaris del club, van aterrar ahir a la capital del Baix Camp per intentar convèncer a l'equip de què les seves intencions eren serioses. Tot i així, res ha pogut evitar la situació límit, ja que de confirmar-se la fugida de fins a set jugadors, el club roig-i-negre només disposaria de quatre fitxes federatives disponibles d'integrants del primer equip. El límit que permet la normativa són set. .

La darrera sorpresa d'Oliver

Russel Platt i Clifton Onolfo, en declaracions a Ràdio Reus, han confirmat els pitjors presagis: el deute que va deixar el ja antic màxim accionista és molt superior a l'anunciat anteriorment i rondaria els sis milions i mig d'euros. Segons el mitjà, els de Miami Beach ja haurien iniciat les negociacions amb el Consejo Superior de Deportes per validar una compra que ja s'ha fet efectiva davant de notari.

Ara només queda esperar el veredicte del jutge disciplinari de La Liga que dictaminarà sobre la situació del club en les properes hores. Sobre el partit d'aquest diumenge, encara sense notícies, tot i que es troba en un principi suspès fins que no es dicti la sentència final. Curt Onolfo, germà d'un dels propietaris, ha visitat aquest matí l'Estadi per valorar l'estat de les instal·lacions.