Back to top

Queda menys d'un mes per repartir 30kg de solidaritat

Els joves Gerard Aragonés i Xavier Torrell ja estan ultimant els detalls per recórrer més de 3.000 km pel Marroc repartint solidaritat, amb un cotxe de més de 20 anys. Queda un mes per iniciar la travessa i necessiten 1.000 euros per a la inscripció de la prova.
Els dos joves amb el cotxe que recorrerà el desert del Marroc

Queda menys d'un mes perquè els dos joves travessin el desert del Marroc amb un turisme de més de 20 anys. La cursa Uni- Raid és una travessa on cada participant ha de portar material solidari als habitants dels pobles que es vagin trobant durant el recorregut. Però no tots els productes serveixen, ja que s'ha de vigilar amb la caducitat i la calor que farà el desert.

La prova consta d'un total de 7 etapes on els participants conduiran més de 3.000 km per pistes de muntanya, dunes i neu. Ara ja estan ultimant els últims retocs, ja que la prova es desenvoluparà entre el 24 de febrer i el 4 de març.

Una part del finançament ja està cobert gràcies a diferents establiments i empreses que els han ajudat. Ara els fa falta 1.000 euros per poder pagar la inscripció. Tothom qui vulgui pot aportar i donar suport els dos joves a repartir 30 kg de material solidari.

NORAUTO PATROCINA ELS ESPORTS

norauto