Querol permet esgarrapar l'empat

El Club de Futbol Reus Deportiu aconsegueix empatar (1-1) davant del Mirandés gràcies a un gol del reusenc en els minuts finals. El conjunt de Nato González està situat, provisionalment, en posicions de play off d'ascens.

David Querol mirandés reus

El Reus ha anat de més a menys a la primera part. Els roig-i-negres han demostrat perquè són un dels millors equips a domicili i s'han acostat ben aviat a la porteria del Mirandés. L'equip de Natxo González ha tingut fins a tres ocasions de cap. Malgrat això, ninguna ha estat prou perillosa per inquietar al conjunt local. Per la seva banda, els lleonencs també ha tingut opcions de marcar. Eguaras s'ha tret de les seves botes un potent xut que ha sortit fregant el travesser. Edgar Badia també ha hagut de salvar al Reus en una jugada a pilota aturada dels locals.

El partit ha estat equilibrat fins a la mitja hora de partit. En aquell moment el Reus s'ha anat desinflant i els roig-i-negres han anat cedint terreny. Els homes de Natxo González han hagut de vigilar les constants mossegades locals i només han pogut respondre a través dels contraatacs. El Mirandés ha anat treballat poc a poc el gol fins que al minut 39' l'ha trobat. Guarrotxena ha cavalcat fins a la frontal de l'àrea reusenca i des d'allà ha disparat sense pensar-s'ho. El xut del davanter s'ha estavellat al travesser i ha acabat entrant dins la porteria d'Edgar Badia. Els locals ho estaven provant una vegada rere l'altra i han castigat al Reus tot just abans del descans.

A la represa, el Club de Futbol Reus Deportiu ha intentat fer-se amb la pilota però s'ha topat amb un Mirandés molt segur en defensa. Però els bons primers minuts roig-i-negres s'han esvaït ben aviat. El conjunt local ha començat a atacar de valent i ha fet patir de valent al Reus. L'encontre anava encaminat cap al 2-0 i ha estat en aquest moment quan Natxo González ha decidit donar entrada a Vítor Silva i Raphael Guzzo. Els dos portuguesos han capgirat l'ànim del Reus.

Els roig-i-negres han canviat totalment la imatge i s'han trobat molt més còmodes sobre la gespa de l'Estadi Municipal d'Anduva. Máyor ha perdonat l'empat després d'una centrada d'Ángel Martínez però al minut 83 ha aparegut David Querol. Campins ha enviat la pilota al segon pal i el reusenc, sense marcatge, ha introduït la pilota al fons de la xarxa. Dedicatòria a Jordi Pitarque i nou escenari. En els minuts finals qui ha tingut la victòria entre les seves mans ha estat el Mirandés. Edgar Badia ha aturat un potent xut d'Àlex García i Guarrotxena ha rematat de cap fora de la porteria. Finalment, empat i un punt per cada u.

El Reus se situa provisionalment a la zona de play off d'ascens amb 32 punts. El proper partit dels roig-i-negres serà diumenge que ve a les 18h de la tarda contra el Getafe,