Qüestió de convertir l'Estadi en un fortí

El CF Reus Deportiu rep aquest dissabte a les 16:00 hores la visita de l'Osasuna, equip descendit de Primera Divisió. Els roig-i-negres volen sumar la segona victòria consecutiva a casa.
prèvia reus osasuna

Oportunitat d'or per començar a convertir l'Estadi Municipal en un fortí. El Club de Futbol Reus Deportiu vol sumar la segona victòria consecutiva a casa després de guanyar ara fa 15 dies al CD Numancia per 1 gol a 0.

Els roig-i-negres compten amb un registre d'un triomf i un empat a la capital del Baix Camp i volen ampliar la dinàmica positiva. No serà fàcil. L'equip d'Aritz López Garai rep la visita de l'Osasuna, un dels equips descendits de Primera Divisió, aquest dissabte a les 16:00 hores. "Ens enfrontem a un gran rival. Per nosaltres és un orgull com a club rebre la visita d'un equip com l'Osasuna", ha admès el tècnic roig-i-negre.

L'Osasuna arriba amb una dinàmica positiva després de sumar dos triomfs seguits. El Club navarrès té 8 punts mentre que el Reus 6. Aritz López Garai haurà de veure l'encontre des de la graderia després de rebre dos partits de sanció per l'expulsió a Lorca. El substituirà Xavi Bartolo, segon entrenador. "El tema d'àrbitres no parlaré mai i intentaré evitar-ho. Si que és veritat que l'altre dia no crec que digues res com per merèixer ser expulsat. Després tema sancions no sé com funciona", ha comentat Garai.

El CF Reus arriba al duel davant de l'Osasuna després de rascar un empat al camp de Lorca. Els roig-i-negres van estar completament desapareguts a la primera part i després es van refer. Garai ja va admetre en roda de premsa que no va saber transmetre el missatge als seus homes. Malgrat això, ha reconegut que no pensa canviar de sistema.

Pel que fa a les rotacions, hi poden haver diverses novetats. L'entrenador roig-i-negre té tots els homes disponibles menys Guzzo i Vítor Silva, amb lesionats de llarga durada. D'aquesta manera, Querol ja s'ha recuperat de l'accident domèstic que va patir la setmana passada i Badia podria recuperar la titularitat la porteria en el lloc de Roberto Santamaría.

Lekic, primera convocatòria

La gran novetat del partit contra l'Osasuna té nom i cognoms: Dejan Lekic. Aritz López Garai ha assegurat en roda de premsa que el jugador serbi està apte per jugar i que anirà convocat. "Tinc clar el que vull de Lekic i el que ens pot donar", ha comentat l'entrenador reusenc. El tècnic roig-i-negre ha afegit: "Ens donarà un salt de qualitat. És un bon nou, molt rematador i ens dona la possibilitat de jugar amb dues puntes des del principi, tenint un recanvi a la banqueta". És molt probable que Lekic començi el partit des de la banqueta i que segons com es desenvolupi el partit, entri en els primers minuts de la segona part o cap al final de l'encontre.