Qui perdona ho acaba pagant car

El CF Reus perd (0-2) contra el Rayo Vallecano i pateix la primera derrota de la temporada a l'Estadi Municipal. Els roig-i-negres continuen desencertats de cara porteria. El conjunt madrileny aprofita l'efectivitat i la qualitat en els metres finals per imposar-se.
cronica reus rayo

El Rayo Vallecano ha trencat la ratxa d'imbatibilitat del CF Reus després d'imposar-se per 0-2 a l'Estadi Municipal. El conjunt madrileny no ha perdonat i s'ha imposat gràcies a la qualitat que té en els metres finals. El conjunt d'Aritz López Garai encaixa la primera derrota a casa i ja pensa en el primer partit de lliga. Els reusencs visiten el proper diumenge a les 20:00 hores el camp de l'Almería.

El CF Reus ha sortit amb intensitat a l'Estadi Municipal. Máyor ha tingut la primera oportunitat al minut 3' però no ha estat encertat de cara porteria. El Rayo Vallecano ha respòs a l'11 i no ha perdonat. Embarba ha inaugurat el marcador amb una gran jugada individual. El conjunt d'Aritz López Garai ha continuat tenint oportunitats de gol. Máyor, molt actiu en atac, ha gaudit d'una doble ocasió que no ha aprofitat. El mateix davanter ha disparat al pal abans de ser substituït per Lekic al minut 38' per una lesió al turmell.

Els roig-i-negres s'han anat creixent poc a poc però el Rayo Vallecano ha estat a punt d'eixamplar distàncies amb un llançament d'embarba que ha acabat al travesser. Querol també ha disposat d'una clara oportunitat que ha fallat tot jut abans del descans. A la represa, el conjunt madrileny ha posat el 0-2 mitjançant Embarba i el CF Reus s'ha bolcat a l'atac buscant la remuntada. Malgrat això, els roig-i-negres no s'han trobat amb la recompensa i han acabat encaixant la primera derrota de la temporada a l'Estadi Municipal. El CF Reus se situa, provisionalment, a la catorzena posició amb 12 punts. El proper partit dels roig-i-negres serà diumenge vinent a les 20:00 hores al camp de l'Almería.

La fitxa del partit

CF Reus: Edgar Badia, Menéndez, Atienza, Olmo, Miramón, Tito, Gus Ledes (Borja 65'), Juan Domínguez, Fran (Èdgar Hernández 45'), Querol i Máyor (Lekic 38')

Rayo Vallecano: Alberto, Baiano, Abdoulaye, Amaya, Álex Moreno, Cerro (Velázquez 83'), Comesaña, Beltrán, Embarba, Aguirre (Manucho 62') i De Tomás (Domínguez 76')

Gols: 0-1 Embarba (11'), 0-2 Aguirre (57')

Targetes: pels locals Atienza (33'), Gus Ledes (49'), Olmo (57') i pels visitants Aguirre (34'), Baiano (62'), De Tomás (72')

Incidències: partit corresponent a la jornada número 10 de Segona Divisió, disputat a l'Estadi Municipal de Reus amb la presència de 2.720 espectadors.