Raül Marín mana a Alcoi

SILVIA ANDREO

Raül Marín ha estat l’artífex de la victòria del Reus Deportiu aquest dissabte a la pista de l’Alcoi. Els de Mariotti han guanyat 2 a 3 amb tres gols del jugador roig-i-negre i escalen fins a la quarta posició a la taula.

Nou triomf a domicili del Reus Deportiu d’hoquei i ja és el tercer en els tres desplaçaments d’aquesta temporada. Raúl Marin ha estat l’home del partit i l’encarregat d’obrir el marcador al primer minut de joc. Però Ferran Formatjé al 22 ha establert l’empat amb els que els dos equips s’han anat als vestidors.

A la segona part, Marin aconseguia avançar el seu equip de nou al minut 33 de falta directa i també així, ha aconseguit Formatjé tornar a establir les taules a l’electrònic tres minuts després. I sense que els locals tinguessin temps de celebrar el gol el Reus ha anotat el 2 a 3 definitiu també obra de Raül Marin.

Després d’aquesta victòria els d’Enrico Mariotti sumen 10 punts i pujen del sisè al quart lloc a la taula. Dissabte vinent rebran al Palau d’Esports el Caldes.