Back to top

Recollida de residus a la zona de l'Skate Park de Reus

Els voluntaris de l'entitat Al Camp Residu Zero han recollit tot tipus de residus plàstics, guants i mascaretes d'un sol ús
residus

Aquest dissabte, 13 de juny, un grup de voluntaris han fet una recollida de residus a la zona del voltant de l'Skate Park de Reus, organitzada per l'entitat Al Camp Residu Zero.

residus

Els voluntaris han recollit tot tipus de residus plàstics com ampolles, bosses en estat de degradació, roba vella i runa. També s'han trobat molts guants i mascaretes d'un sol ús, llençats recentment, possiblement a la sortida d’un supermercat proper, a causa de la Covid-19. Alguns veïns s'han apropat per donar suport i agrair als voluntaris la seva tasca.

residus

Al Camp Residu Zero vol denunciar la situació d'espais verds i solars de la ciutat plens de brossa i conscienciar del seu impacte en el medi natural. Aquesta entitat vol destacar especialment els residus innecessaris que s'estan generant per evitar contagiar-se, com els guants de plàstic, que donen una sensació de seguretat falsa. Recomanen, tal com ho fan les autoritats, rentar-se les mans correctament i mantenir la distància de seguretat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades