El Reus B Cambrils continua sense aturador

El filial del CF Reus guanya (1-0) a l'UE Vilassar de Mar gràcies a un gol de Roger Ametllé al minut 89. Els roig-i-negres sumen la tercera victòria consecutiva des de l'aturada hivernal de la competició.
crònica reus b cambrils vilassar mar

El CF Reus B Cambrils no podia començar millor aquest 2018. Tres partits i tres victòries en el que portem d'any. El filial reusenc ha sumat la tercera victòria consecutiva des de l'aturada hivernal de la competició. El conjunt de Lluís Albesa ha sumat els tres punts al Nou Municipal de Cambrils davant de la UE Vilassar de Mar (1-0) gràcies a un gol de Roger Ametllé al minut 89 de partit.

A la primera meitat, el joc no ha tingut continuïtat, desenvolupant-se sobretot al centre del camp. D'ocasions de gol, ben poques. Només en el tram final, un xut de Marcel Messeguer i una rematada de cap d'Ernest Forgas han fet perillar el 0-0 amb què s'arribava al descans.

A la represa, el CF Reus B Cambrils ha posat una marxa més i les ocasions no han tardat a arribar. Tot i que no n'han estat moltes, sí que han estat clares. Arjona, Oribe i Guerrero han fet lluir el porter visitant, que ha realitzat tres grans aturades per evitar el gol dels del Baix Camp. El filial, però, no s'ha rendit i el premi ha acabat fent-se realitat al minut 89, en una falta lateral que ha rematat al primer pal. En els pocs minuts de vida que li quedaven al partit, el Vilassar ho ha intentat a la desesperada. Els nois de Lluís Albesa, però, han tancat files i s'han mostrat ferms al darrere per mantenir sense excessius problemes l'1-0.

Amb aquest triomf, el CF Reus B Cambrils escala provisionalment fins a la sisena posició amb 36 punts i se situa 14 punts per sobre del descens. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc el diumenge 28 de gener a les 12:00 hores al camplde Cerdanyola.