El Reus B Cambrils es desperta tard

El CF Reus B Cambrils ha caigut derrotat davant el FC Ascó (1-2). L'equip visitant ha estat superior des d'un inici i tot i que els locals s'han acostat a porteria força vegades, no han gaudit d'ocasions clares. L'únic gol dels roig-i-negres l'ha protagonitzat Ametllé.
Reus B - CF Ascó

El CF Reus B Cambrils no ha pogut superar l'Ascó i han acabat amb l'1-2 al marcador. Des d'un inici, els visitants han dominat el partit, atacant en tot moment. Bé és cert, que la primera ocasió (al minut 9) -i la única clara del Reus- l'han protagonitzat Adrià Arjona i Jordi Oribe. El primer ha xutat a porteria i quan el segon ha anat a rematar, el porter de l'Ascó ha reaccionat ràpidament agafant la pilota. Al minut 12', ocasió perillosíssima de Cheikh Saad que ha acabat al travesser. Ho ha tornat a provar al 25' quan la pilota ha anat al pal. Ha estat el mateix Cheikh qui, al minut 38, ha encetat l'electrònic després d'una passada de David Silva posant l'1-0 al marcador. Cinc minuts després, els verds hi han tornat. Aquesta vegada ha estat Enric Bernat qui ha fet el gol.

A la segona part, els reusencs han anat despertant, poc a poc, i el partit s'ha anat igualant. Amb només 1 minut, Xavier Jaime del Reus ha provat, però la pilota ha marxat per l'esquerra de la porteria. No ha estat fins al minut 76 que Roger Ametllé ha marcat l'únic gol dels roig-i-negres (2-1). A partir de llavors, els locals han reaccionat, però ja ha estat massa tard. Al 80', Oribe ho ha intentat després de superar un u contra dos, però la pilota ha acabat a les mans d'Eudald Brull.

Amb aquesta derrota, el CF Reus B Cambrils se situa a la 14a posició de la classificació del grup 5 de Tercera Divisió, amb 45 punts. El pròxim partit serà diumenge 29 d'abril, a les 12h contra el Granollers al Camp Municipal de la població.