El Reus B Cambrils no troba la fórmula per als tres punts

El Reus B Cambrils ha perdut 1-2 contra el Vilafranca en el debut al Nou Camp Municipal de Cambrils. El partit que ha tingut anades i vingudes s'ha decantat finalment per l'equip de l'Alt Penedès. L'àrbitre ha anul•lat als d'Albert Company dos gols, de manera rigorosa, que podrien haver canviat el resultat del partit.
CF Reus B Cambrils - FC Vilafranca

Només un minut els hi ha faltat als roig-i-negres per posar-se davant en el marcador quan Jordi Oribe s'ha quedat sol davant de Miguel Ramos, que ha rebutjat el gol a córner. L'1-0 ha sigut a mans d'Antonio Pelegrín al minut 8 del partit. L'àrbitre ha anul·lat correctament un gol d'Adri Arjona per fora de joc.

Durant la segona part, els dos equips han tingut oportunitats de marcar. Jordi Oribe ha estat molt a prop de proporcionar l'empat al seu equip, però el porter dels de Vilafranca ha parat el xut sense problemes. Arnau Gaixas ha restablert el marcador en el minut 62 en una jugada a pilota aturada.

El Reus B Cambrils ha continuat agressiu en el joc. Els visitants ja oloraven la victòria en el minut 87 amb el gol de Toni però en l'últim tram del partit, el FC Vilafranca s'ha quedat només amb 9 jugadors per l'expulsió de dos futbolistes. Els de Reus han vist la seva oportunitat de remuntar, però el temps de descompte, l'àrbitre ha anul·lat un gol de Jordi Oribe.

Després de dues jornades disputades, els roig-i-negres se situen en la 15a posició del grup 5 de Tercera Divisió. El pròxim partit que disputaran els reusencs tindrà lloc diumenge 2 de setembre al camp FC Cerdanyola del Vallès.