El Reus B posa la directa a la Tercera Divisió

El Reus B Cambrils ha aconseguit una nova victòria davant el Rubí, equip que ocupa les posicions de descens de la Primera Catalana.
Raül López abans de fer el primer gol del Reus B Cambrils

Els reusencs sabien que seria un partit complicat. El Rubí, equip que lluita per mantenir una plaça a la Primera Catalana, ha intentat per tots els mitjans guanyar un Reus que no es pot permetre ni un error en aquest tram final de la lliga.

Així s'ha iniciat el partit. Els del Vallès Occidental s'han avançat al marcador al minut 9 gràcies a un gol de Jordi. Tot i així, els del Baix Camp han seguit dominant, i fruit d'això, ha arribat el gol psicològic. Just abans d'entrar al túnel de vestidors, Raül López ha superat el porter visitant amb una magnífica vaselina.

Ja a la represa, el filial reusenc ha posat el peu a l'accelerador i Raül López, al minut 64, ha fet pujar el definitiu 2 a 1 a l'electrònic.

Important victòria dels roig-i-negres que ocupen momentàniament la segona plaça a la Primera Catalana, posició de play-off d'ascens. El proper partit dels homes de Lluís Albesa serà davant el Suburense, quinzè classificat.