El Reus cau noquejat davant el poder blaugrana

Els roig-i-negres perden a domicili contra el Barça per un resultat de 7 a 1. Tot i que han fet una bona primera meitat, a la segona l’equip ha desaparegut, deixant-se dominar totalment pels locals.
Imatge del resultat del partit entre el Barça i el Reus Deportiu Miró

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró no ha pogut frenar la imbatibilitat del Barça al Palau Blaugrana, on ningú guanya un partit en OK Lliga des del dia 11 de febrer de 2017, va ser el cas del Club Patí Voltregà.

Els roig-i-negres finalitzen, d’aquesta manera, una ratxa de tres partits guanyats, i no poden assolir la quarta posició, que continua sent per l’Igualada Rigat Hoquei Club.

Ni el millor Càndid pot aturar als culers

Sense Marc Julià, sancionat per acumulació de blaves, i amb una cinquantena d’aficionats a les graderies del fortí barceloní, el Reus ha sortit a la pista mostrant la seva millor versió. Romà Bancells ha capitanejat l’equip, però res ha estat suficient per frenar la qualitat individual dels jugadors blaugranes.

Tampoc Càndid Ballart, que ha aturat fins a cinc accions perillosíssimes dels locals en la primera meitat, no ha pogut fer res per evitar un gol de Matías Pascual al minut 12. L’Argentí ha trobat l’espai pel pal curt entre la defensa i ha fet pujar així l’1 a 0 al marcador.

Al 17, ell mateix ha protagonitzat una genialitat per fer el 2 a 0. Els reusencs no han abaixat els braços, però no han pogut materialitzar les accions més interessants, finalitzades sobretot per Pablo Nájera en combinació amb Pablo del Río. Al minut 22, i després d’una blava a Helder Nunes, Àlex Rodríguez tampoc ha pogut fer moure l’electrònic de falta directa.

Imatge del partit entre el Barça i el Reus Deportiu Miró

Pluja de gols blaugranes

La segona meitat no ha millorat pel Reus Deportiu Miró i al minut 28, Pablo Álvarez ha fet el 3 a 0 fruit d’una pèrdua de bola de Del Río. Estaven tan freds els roig-i-negres que, cinc minuts més tard, Nil Roca ha fet el quart després d’una nova pèrdua, en aquest cas de Joan Salvat.

El domini del Barça ha estat aclaparador, i en una acció molt rigorosa, César Carballeira ha comès penal. João Rodrigues ha trobat l’espai entre el pal i Càndid per fer el 5 a 0

Gairebé no han celebrat el primer gol els ganxets, que ha arribat de la mà d’Àlex Rodríguez al minut 39. El 27 del Reus l’ha fet amb una forta canonada (5-1). El 6 a 1 l’ha fet Helder Nunes en un xut des de fora de l’àrea. Seguidament, la desena del Reus l’ha materialitzat Pau Bargalló des dels set metres (7-1) i Rodríguez ha enviat al pal la del Barça.

El Reus ha volgut contraatacar, però només ha tocat ferro. Així s’ha arribat al final del partit, amb un 7 a 1 que cou als aficionats ganxets.

Amb aquest resultat els homes de Jordi Garcia continuen cinquens a l’OK Lliga amb 31 punts. El proper partit el disputaran dissabte dia 1 de febrer, al Palau d’Esports contra un rival directe: el CE Noia Freixenet, a les nou de la nit.